slide
24/7 bereikbaar. Preventief en correctief. Voor al uw machines.
Detachering techniek

Detachering technisch personeel

Technisch personeel inhuren? Technisch personeel is vaak lastig te vinden. Zeker wanneer u niet vast wilt zitten aan een lang contract. Technisch detacheringsbureau D-Tech detacheert gekwalificeerd technisch personeel om uw bedrijf te ondersteunen. Een technische vakman van D-Tech heeft slechts één keer instructie nodig, een langdurig inwerktraject is dus niet nodig.

Bij D-Tech hebben we altijd een technisch geschoolde medewerker met ervaring in uw branche. D-Tech detacheert o.a. voor:

detachering technisch personeel

  • Montage en installatie
  • Mechanisch onderhoud
  • Elektrotechnisch onderhoud
  • Productie assistentie
  • Magazijn- en werkvoorbereiding
  • Technische ondersteuning in vele andere technische branches

Flexibel, ervaren technisch personeel inhuren? Neem dan contact op met D-Tech, telefoonnummer: +31620324708 of via info@d-tech.nl

Technisch personeel inhuren

Bij technisch detacheringsbureau D-Tech vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent over de technische medewerker die u inhuurt. Ons technisch personeel werkt de eerste paar dagen tegen gereduceerd tarief. U kunt na deze dagen bepalen of u tevreden bent over de werkzaamheden.

U bent bij D-Tech dus verzekerd van:

  • Vakkundig technisch personeel
  • De juiste medewerker op de juiste plaats
  • Eerste werkdagen tegen gereduceerd tarief

Voordat u bij ons technisch personeel inhuurt bekijken we eerst uw bedrijf en sector. Op basis van deze indruk gaan wij in gesprek met ons technisch personeel. Een combinatie van uw branche, uw bedrijf, de werkzaamheden en de motivatie van de medewerker bepaalt wie uw bedrijf komt ondersteunen. U huurt bij D-Tech dus een technische medewerker in die optimaal gemotiveerd is en feeling heeft met de werkzaamheden.

Neem contact met ons op en bekijk wat het inhuren van technisch personeel bij D-Tech voor uw bedrijf kan betekenen.

De flexibiliteit van detachering in de techniek

Detachering van technisch personeel komt in de techniek veel voor. De technische sector kampt vaak met tijdelijke capaciteitsproblemen door een piek in het werk of door ziekteverzuim onder uw medewerkers. Het inhuren en opleiden van technisch personeel is daarbij een klus die veel tijd kost. Technisch detacheringsbureau D-Tech neemt deze klus voor u uit handen. Wij detacheren technisch personeel die wij in dienst hebben die snel bij uw bedrijf aan de slag kan. U kunt bij D-Tech technisch personeel inhuren op projectbasis of voor langere tijd. D-Tech helpt uw bedrijf met de tijdelijke capaciteitsproblemen op de technische afdeling met een snelle en betrouwbare oplossing.

Technisch detacheringsbureau D-Tech

Vakkundig technisch personeel de eerste dagen tegen gereduceerd tarief

D-Tech is al bijna 20 jaar actief op het gebied van industrieel onderhoudmachineonderhoud, machineverhuizing en machine verplaatsing. In de loop der jaren is ons bureau uitgegroeid tot een detacheringsbureau voor technisch personeel. Inmiddels hebben wij ervaring opgedaan in veel verschillende technische branches en bedrijven. D-Tech heeft dus altijd de juiste technisch medewerker voor uw bedrijf. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de inhuur of detachering van technisch personeel? Neem dan contact op met D-Tech via info@d-tech.nl of +31620324708.

D-Tech logo
D-Tech

Contact opnemen?

Copyright © 2020 D-Tech | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap